Tietoa Trionasta

Kestävyys

Trionan yhteiskunnallinen tehtävä on luoda tehokas, suotuisa ja turvallinen ympäristö tiedonkulkuun, tavaroiden kuljetuksiin ja ihmisten liikkumiseen paikasta toiseen.

Olemme vakuuttuneita siitä, että vastuu ja tietoisuus ympäristöasioista voidaan yhdistää menestyksekkääseen liiketoimintaan. Meille ympäristön ja ympärillämme olevan maailman huomioonottaminen on itsestäänselvyys ja se on myös tärkeä osa yrityskulttuuriamme.

Olemme sitoutuneet kahteen pääalueeseen:

  • Tuotteisiimme ja palveluihimme
  • Toimintamme ympäristövaikutuksiin

Mitä tulee tuotteisiimme ja palveluihimme, pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja, jotka minimoivat ilmasto- ja ympäristövaikutuksia. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa haluamme kehittää tulevaisuuden ilmastoa koskevia älykkäitä ratkaisuja liikenteeseen ja logistiikkaan. Olemme näin aktiivisesti mukana luomassa kestävää yhteiskuntaa.

Ympäristövaikutukset

Toiminnassamme pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia. Teemme tämän esimerkiksi priorisoimalla joukkoliikennettä kaikilla työmatkoillamme, suosimme esimerkiksi Arlanda Expressiä näissä yhteyksissä. Aina kun vain on mahdollista, käytämme puhelinta, videoneuvotteluja ja web-konferensseja matkustamisen sijaan. Pyrimme vähentämään energiankulutusta toimistoissamme. Ostovalintojemme/-käyttäytymisemme lisäksi kiinnitämme huomiota myös muuhun käyttäytymiseemme. Ostamme luonnonmukaisia tuotteita ja / tai Reilun kaupan tuotteita aina kun niitä on tarjolla. Haluamme myös ottaa vastuun siitä, mitä jätämme taaksemme, yritämme löytää uuden käyttäjän tarpeettomiksi tulleille tavaroillemme. Lajittelemme aina myös kaikki kotimme roskat ja jätteet.

Ohjaavaa suunnitteluamme

Ympäristöpolitiikkamme antaa ympäristötyöllemme suunnan ja ympäristöasiat käsitellään ISO 9001: 2008 ja ISO 14001 -standardin mukaisessa hallintajärjestelmässä. Ympäristöpolitiikasta ja hallintajärjestelmästämme tiedotamme asiakkaille ja muille kiinnostuneille pyynnöstä.

Anders auttaa

Lisätietoja ympäristöpolitiikastamme ja hallintajärjestelmästämme saat Andersilta

Anders Nilsson +46 70 348 80 52
Lähetä s-postia