Toimialamme

Liikenneinfrastruktuuri

Yhteiskuntamme asettaa yhä kovempia vaatimuksia liikenteelle ja viestinnälle. Odotamme niin tavaroiden kuin ihmisten kuljetuksen tapahtuvan kestävällä, turvallisella ja kustannustehokkaalla tavalla.

Liikenteen tulee sujua vapaasti ja ilman häiriöitä. Tämän perustana on hyvä liikenneinfrastruktuuri väylillä, rautateillä ja muun muassa kansallisten, alueellisten ja kunnallisten infrastruktuurin omistajien ylläpitämillä teillä. Luotettavien tietojen ja hyvän tiedonhallinnan saatavuus on edellytys toimenpiteiden ja päätösten suunnittelemiselle, tiedottamiselle ja vastaanottamiselle.

Tie-, raide- ja laivaliikenteen osalta Trionalla on kokemusta toimeksiannoista ja ratkaisujen toimittamisesta koko infrastruktuurin elinkaaren aikana valmistelusta, suunnittelusta ja rakentamisesta käyttöön, kunnossapitoon ja liikennöintiin. Meillä on ainutlaatuista osaamista ja tuotteita, jotka tukevat tehokasta omaisuudenhallintaa (Asset Information Management) sekä sen digitaalista esittämistä malleina ja digitaalisina kaksosina. SINUS.Infra-, SINUS.bk-, TNE-, TRE- ja VFS-tuotteiden avulla tuetaan koko tiedonkulkua tiedonkeruusta ja master-tiedonhallinnasta tietojen toimittamiseen ja käyttöön eri tyyppisissä sovelluksissa.

Meillä on erittäin hyvä osaaminen ja laaja kokemus IT-ratkaisuista päällystyksen, käytön ja kunnossapidon hallintaan, liikenteen mittaamiseen sekä liikennetietojen, liikenteen hallinnan ja ohjauksen sekä reitityksen käsittelyyn. Tietojemme avulla voidaan myös kehittää ja luoda standardeja infrastruktuurin alalla.

Joitakin asiakkaitamme ovat Bane NOR (Norja), Euroskilt (Norja), Kystverket (Norja), Statens vegvesen (Norja), Tukholman kaupunki (Ruotsi), Trafikverket (Ruotsi) ja Vejdirektoratet (Tanska).


Read our cases related to Liikenneinfrastruktuuri

Fredrik auttaa

Fredrik auttaa ja antaa lisätietoja liikenneinfrastruktuuristamme Ruotsissa

Fredrik Nordfors +46 70 317 14 93
Lähetä s-postia

Sigmund auttaa

Sigmund kertoo näistä kysymyksistä Norjassa

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Lähetä s-postia