Toimialamme

Öljy/Kaasu

Sekä yksityis- että yritysasiakkaille öljyä/kaasua tarjoaville toimijoille on keskeistä logistiikka valmistavasta teollisuudesta polttoaineen jälleenmyyjille/asiakkaille. Esimerkiksi metsäteollisuuden toimijat ovat riippuvaisia jatkuvista dieselin toimituksista metsäkoneisiin. Polttoaineen saanti on tärkeää myös kuljetusalan toimijoille. Huomattava osa kuljetuksista tehdään nykyään ajoneuvoilla ja myös niiden polttoainetoimitukset ovat erittäin merkittäviä.

Perinteiset öljy- ja kaasualan toimijat vaikuttavat voimakkaasti siirtymiseen kohti kestävämpää fossiilista aineista vapaata yhteiskuntaa, mikä edellyttää muutoksia suurten öljyn/kaasun tilaajien, esimerkiksi metsäteollisuuden ja liikenteen toimijoiden, keskuudessa. Triona tukee aktiivisesti tätä siirtymää, esimerkiksi kehittämällä tuotteisiimme toimintoja, jotka auttavat kuljetusten tilaajien asettamaan kestävyysvaatimuksia ja seuraamaan hankinnoissaan, että kuljetuksissa toimitaan kestävällä tavalla. Kuljetusyritysten osalta tilanne on päinvastainen. Käyttämällä tuotteitamme he pystyvät osoittamaan asiakkailleen, miten he askel askeleelta etenevät kohti kestävämpää logistiikkaa.

Triona työskentelee parhaillaan erityisesti säiliöautojakelua varten kehitetyn mobiilin tilaushakemuksen parissa. Sovellusta käytetään säiliöautoissa, jotka kuljettavat öljytuotteita pääasiassa huoltoasemille, teollisuuteen ja esimerkiksi metsäteollisuuden koneille. Kuljettaja saa tilausinformaatiota ajoneuvotietokoneen kautta, kuten vastaanottavan asiakkaan ja toimituskohteen tiedot navigoinnin kera. Lisäksi Trionan TRACS Flow -tuote voidaan mukauttaa ja konfiguroida tukemaan öljytuotteiden kuljetusta.

Joitakin asiakkaitamme ovat Esso Energi Norjassa, Hoyer, OKQ8 ja ST1.

Jens auttaa

Jens auttaa ja antaa lisätietoja Ruotsissa  Jens.

Jens Werner +46 70 248 07 43
Lähetä s-postia