Tuotteet ja palvelut

C-Load

C-Load on älykäs palvelu, joka yksinkertaistaa kuljetusten tilaajien toimia niin auto-, (laiva)kontti- ja rautatiekuljetusten tilaamisessa. Myös kuljetusyritykset löytävät toimeksiantoja helpommin. Hankinnat johtavat sopimuksiin, jotka muodostavat perustan kuljetustilauksille.

“C-Load on parantanut tehokkuutta ja laatua sekä samalla tuottanut meille tilastotietoa ja aiemmin puuttunutta tietämystä.“ Lars Norberg, Logistiikkapäällikkö/Logistics Manager SCA TIMBER AB

Jokaiselle reitille ja toimittajalle tehdään sopimus sekä toimittajat sijoitetaan paremmuusjärjestykseen asiakkaan mieltymysten perusteella. Kun kuljetus tilataan, pyyntö lähetetään toimittajille kyseisellä reitillä sovellettavassa ranking-järjestyksessä. Heillä on tämän jälkeen mahdollisuus varata haluamansa kuljetuksen. Kaikkia varauksia ja kuljetuksia voidaan helposti seurata, jotta kuljetustehtävistään hyvin suoriutuvat tavarantoimittajat hyötyvät siitä tulevaisuuden hankinnoissa paremman ranking-sijoituksen kautta.

Terminaalit, satamat ja kuljetusten tilaajien asiakkaat saavat myös enemmän ja parempaa tietoa nykyisistä kuljetuksistaan C-Loadin kautta. Kaiken kaikkiaan C-Load säästää aikaa, lyhentää toimitusaikoja ja alentaa kuljetusten tilaajien, asiakkaiden ja kuljetusyritysten kustannuksia.

Lisätietoja

For more information about our product C-Load, ask Lars.

Lars Lindgren +46 70 390 34 40
Lähetä s-postia