Työpaikat

Senior-sovelluskehittäjä (GIS)

Etsimme kasvavaan Helsingin tiimiimme GIS-osaamisen omaavaa senior-sovelluskehittäjää.

Voit olla taustaltasi full-stack devaaja tai backend-velho. Sinulla on monen vuoden kokemus sovelluskehityksestä ja haluat mukaan Trionan asiantuntijatiimiin alalla. Edellytyksenä on kokemus JavaScriptistä, Javasta tai C#:sta. On myös erinomaista, jos ketterät kehitysmenetelmät ja CI/CD ovat sinulle tuttuja.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on hyvä tietämys Javasta ja ORM-työkaluista. Ehkä olet työskennellyt Microsoftin teknologioiden parissa, ja sinulla on vankka .NET- ja .NET Core -osaaminen.

Sinulla voi olla laaja kokemus palvelinpuolen kehittämisestä, mukaan lukien pilviratkaisut (Azure, AWS) ja tietokantajärjestelmät.

Erityisen kiinnostuneita olemme kokemuksestasi avoimen lähdekoodin paikkatietoratkaisuiden kehittämisessä. Migraatiot ovat myös olennaisella osalla projekteissamme.

Kokemus asiakkaidemme toimialoista on Trionan menestystekijä. Siksi toivomme, että olet kiinnostunut liikenneinfrastruktuurista, metsäteollisuudesta tai kuljetus- ja logistiikka-alasta.

Mitä tarjoamme sinulle

Useissa toimeksiannoissamme nykyaikaiset pilvipalveluratkaisut ovat erittäin keskeinen osa – paikkatietoratkaisujen ohella. Yhdessä ammattitaitoisten kollegoidesi kanssa vastaat asiakkaidemme korkeisiin odotuksiin. Trionan laajan tuotevalikoiman, pilvipalveluiden, projektien sekä konsultointitoimeksiantojen parissa saat loistavan mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen ja työtehtäviisi vaikuttamiseen.

Ihmiset ovat Trionassa avainasemassa – yhteistyö ja aktiivinen osaamisen ja tiedon jakaminen mahdollistavat menestyksemme. Osaavat sekä positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavat trionalaiset kehittävät niin meitä yrityksenä kuin meidän asiakkaitammekin. Siksi etsimme jatkuvasti uusia keinoja ylläpitää ja parantaa heidän hyvinvointiaan.

Triona toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhteistyö eri maiden ja toimistojen välillä on luonnollinen osa toimintaamme. Haemme tähän tehtävään suomea ja englantia puhuvia henkilöitä. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Lähetä hakemuksesi tästä.