Toimialamme

Metsäteollisuus

Ruotsalainen metsäteollisuus on intensiivisessä kehitysvaiheessa. Tuotannon ja liiketoiminnan on oltava vuorovaikutuksessa, ja se vaatii täsmällistä ja ajantasaista tietoa kaikissa vaiheissa.

Laadukkaan tiedon kysyntä kasvaa metsäteollisuudessa samalla, kun logistiikkavirroista tulee monimutkaisempia, mikä tekee suunnittelusta haastavampaa. Tämä johtaa tarpeeseen parantaa raaka-ainevirtojen seurantaa metsästä teollisuuteen, jotta saadaan oikea raaka-aine oikeaan toimituskohteeseen oikeaan aikaan.

Trionalla on kokemusta koko metsän arvoketjun ratkaisuista niin taimitarhoille, metsäsuunnitteluun, puunhankintaprosessin (oston tuki mukaan lukien) ja tuotannonsuunnitteluun sekä pyöreän puun, bioenergian ja sahatavaran kuljetusten operatiiviseen tukeen. Tarjoamme ratkaisuja ja tuotteita, jotka auttavat helpottamaan digitaalista tiedonkulkua eri toimijoiden välillä. Yksi esimerkki on Trionan tuote C-Load – laaja-alainen yhteistyö, jossa tiedonvaihto tapahtuu läpinäkyvästi toimitusketjun toimijoiden välillä tilaajalta ja kuljetuksen toimittajalta tilaajan asiakkaille sekä satamissa ja terminaaleissa.

Joitakin asiakkaitamme metsätoimialalla ovat Bergvik, Bergs Timber, Biometria, Holmen, Ingarps Trä, Norrskog Wood Products, Norrlands Trä, SCA, Setra, Skogdata ja Sveaskog.


Read our cases related to Metsäteollisuus

Katarina auttaa

Katarina auttaa ja antaa lisätietoja siitä, mitä teemme metsätalouden alalla.

Katarina Johansson +46 70 244 31 66
Lähetä s-postia

Sigmund auttaa

Sigmund auttaa ja antaa lisätietoja asiasta Norjassa.

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Lähetä s-postia