Triona

Kestävä kehitys

Missiomme on luoda tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja turvallisia tapoja tiedonsiirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen.

Uskomme, että ympäristövastuu on pitkäaikaisen ja menestyvän liiketoiminnan kulmakivi. Ympäristön ja toimintaympäristön huomioiminen on meille itsestään selvä ja tärkeä osa yrityskulttuuriamme.

Sitoumuksemme on jaettu kahteen pääalueeseen:

  • Tuotteet ja palvelut
  • Toimintamme ympäristövaikutukset

Tuotteet ja palvelut

Pyrimme tarjoamaan ratkaisuja, jotka minimoivat ilmasto- ja ympäristövaikutuksia. Haluamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittää tulevaisuuden ilmastoystävällisiä ratkaisuja liikenteessä ja logistiikassa ja osallistua siten aktiivisesti kestävän yhteiskunnan rakentamiseen.

Toimintamme ympäristövaikutukset

Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme koko arvoketjussa. Ilmoitamme päästöistämme vuosittain GHG-protokollan mukaisesti, jotta näemme, millä alueilla kehittämistoimenpiteet hyödyttävät eniten.

Olemme jo vuosien ajan asettaneet etusijalle julkisen liikenteen kaikilla liikematkoilla. Kannustamme tekemään työmatkat bussilla, junalla, metrolla ja polkupyörällä sekä suositamme autoileville uusiutuvan polttoaineen käyttöä. Käytämme mahdollisuuksien mukaan puhelin- ja videoneuvotteluita sekä verkkokokouksia matkustamisen sijaan. Pyrimme vähentämään energiankulutusta, ja kaikki isommat toimistomme käyttävät 100 % vihreää sähköä.

Ostamme luomutuotteita ja/tai Reilun kaupan tuotteita, jos niitä on saatavilla vaihtoehtona. Pyrimme kierrättämään tarpeettomat tarvikkeet ja lajittelemme kaikki jätteemme.

Ilmastovaikutukset ovat yksi parametri, joka sisältyy tuotteidemme ja palveluidemme käyttöpalveluratkaisujen valintaan.

Ohjaavat asiakirjat

Toimintamme pohjautuu Trionan ympäristökäytäntöihin. Ympäristöasiat sisältyvät ISO 9001:2008 - ja ISO 14001 -standardit täyttävään hallintajärjestelmään. Annamme pyynnöstä lisätietoja ympäristökäytännöistämme ja johtamisjärjestelmästämme.

Anna auttaa

Lisätietoja ympäristöpolitiikastamme ja hallintajärjestelmästämme saat Andersilta

Anna Mårsell +46 70 597 82 97
Lähetä s-postia