Triona

Tietoa Trionasta

Triona toimittaa innovatiivisia tietotekniikkaratkaisuja logistiikan ja infrastruktuurin aloille. Päämäärämme on olla johtava ja luotettava palveluntarjoaja näiden toimialojen organisaatioille.

Nykyään olemme IT-yritys, joka yhdistää vahvan liiketoimintaosaamisen erityisesti liikenneinfrastruktuurin, energiateollisuuden, urakoinnin liikenteen ja metsäteollisuuden toimialoilta näille aloille suunnattuihin tuotteisiin sekä huippuosaamiseen järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Näillä alueilla luomme liikeideaamme ja missioomme perustuen tehokkaita ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.

LiikeideaYhdistämällä toimialan ja tietotekniikan erityisosaamisen tarjoamme tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa.“
Missio “Luomme tehokkaita, kestäviä ja luotettavia ratkaisuja tiedonkulkuun ja energian siirtoon sekä tavaroiden ja ihmisten kuljettamiseen.

Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Liikevaihtomme on n. 27 MEur sekä työntekijämäärämme n. 200. Esimerkkejä asiakkaistamme ovat Hitachi Energy, Bane NOR, BDX, Euroskilt, Mesta, NCC, MaserFrakt, SCA, Skanska, Statens vegvesen, Suomen metsäkeskus, Sveaskog, Trafikverket, Transdev ja Väylävirasto.