Referenssit

Referenssit

Uusi sovellus yksinkertaistaa suojeluarvojen arviointia

Sveaskogin uusi kenttäsovellus on osaltaan parantanut merkittävästi suojeluarvojen arviointia.


Smartflow mahdollistaa digitaalisen kaksosen

Rautateiden ja teiden infrastruktuuritieto on tärkeää monille osapuolille. Näitä voivat olla esimerkiksi toimintaan ja kunnossapitoon liittyvät tiedot, jälleenrakennustöiden suunnittelutiedot, karttatuotanto, navigointi ja liikenteenohjaus. Tietojen on aina oltava ajan tasalla, tarkkoja ja täydellisiä, jotta niistä olisi hyötyä. Nykyään termiä "Digital Twin" käytetään usein kuvaamaan tietoja rekistereissä, joihin ne tallennetaan.


Erittäin onnistunut yhteistyö

Terranor A/S on yksi Tanskan johtavista toimijoista valtion, kuntien ja yksityisasiakkaiden teiden ja katujen hoidossa ja ylläpidossa. Yli 250 työntekijän ja vahvan alihankintaverkoston avulla he vastaavat lähes 4000 km:n osalta valtion tieverkon ja ison määrän kuntien tieosuuksien yllä- ja kunnossapidosta. 


Joustava sekä asiakkaalle ja kuljettajalle

Transdev on yksi Ruotsin suurimmista joukkoliikenteen tuottajista sekä Trionan suuri asiakas. Vuonna 2022 Transdevilla on yli 1 200 käytössä olevaa ajoneuvoa Ruotsissa, ja Trionan FleetControl-tuote toimii IoT-alustan FOL (Vehicle OnLine) ytimenä.


Yhteistyössä kohti älykkäämpää päätöksentekoa

NCC on yksi Pohjoismaiden johtavista rakennusalan yrityksistä, jolla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityksen liikevaihto on lähes 5,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 14 400.


Trionan älykkäät palvelut helpottavat Setra Groupin rahdinantajien jokapäiväistä työtä

Setra Group on yksi Ruotsin suurimmista puunjalostusyrityksistä. Suuret toimitusmäärät asettavat korkeat vaatimukset kuljetusten hankinta-, varaus- ja seurantaprosesseille. Trionan älykkään C-Load -palvelun avulla Setra-konserni on pystynyt yksinkertaistamaan rahdinantajien jokapäiväistä työtä, samalla kun laatu on parantunut.


Siemenestä kasviksi

Stora Enso omistaa kolme taimitarhaa Keski-Ruotsissa. Taimitarhat ovat sijainneet samoilla paikoilla vuosikymmeniä ja vaihtaneet omistusta useaan otteeseen.


Triona näyttää tietä Oslossa

Triona aloitti kesällä 2021 yhdessä Oslon kaupungin kanssa hankkeen kunnan halutessa parempaa tukea katujen ja teiden kunnossapidon suunnitteluun, priorisointiin ja budjetointiin.


Triona ja Metsäkeskus menestystä niittämässä

Metsäkeskuksen tehtävänä on edistää kestävää metsätaloutta ja metsäteollisuutta sekä jakaa metsänomistajille neuvoja metsien ja luonnonsuojelun sekä metsienkäytön suhteen. Metsäkeskus kerää myös tietoa yksityismetsistä Suomessa ja valvoo metsiä koskevien lakien noudattamista.


SMART vehicle checks

The Norwegian Public Roads Administration’s (Statens Vegvesen) control station in Åsane, Norway, has started to use a smart and scalable IT system which will select vehicles for checks without operator intervention. The system was developed by Triona in cooperation with Euroskilt. 


Sinus uusiin hallintoalueisiin

Norjassa toteutettiin kattava alueuudistus 1. tammikuuta 2020, mikä tarkoittaa mm. uusia sääntöjä teiden käyttöön ja kunnossapitoon. Samalla, kun alueiden (maakuntien) määrä väheni 19:stä 11:een, vastuu alueellisten teiden hallinnasta ja kunnossapidosta siirtyi myös Norjan väylävirastolta Statens vegveseniltä alueille. Aikaisemmin alueet kyllä omistivat alueelliset tiet, mutta Statens vegvesen vastasi käytöstä ja kunnossapidosta. Alueellisen uudistuksen seurauksena jokainen alue on nyt perustanut oman tieorganisaationsa.


Uusi ratkaisu Sveaskogs Metsäkoneisiin

Yhdeksäntoista vuotta vanha ja hyvin toimiva sekä vakaa, nopea ja suosittu. Siinä tiivistetysti Sveaskogin aiempi paikkatietojärjestelmä metsäkoneille. Uusien työmenetelmien ja muista uusista järjestelmistä johtuvien parannusten hyödyntämiseksi kehitettiin uusi järjestelmä. 


Nye Veierin työprosessien digitalisaatio

Nye Veier suunnittelee, rakentaa, operoi ja pitää kunnossa Norjan keskeisiä pääteitä. Seuraavan 20 vuoden aikana suunnitellaan rakennettavan teitä lähes 150 miljardilla Norjan kruunulla. New Veierin visiona on olla vahva, innovatiivinen ja täysin digitaalinen toimija, mihin liittyen Triona on yhdessä Trimblen kanssa kehittänyt AIM-ratkaisun ja aloittanut omaisuustietokannan toteuttamisen Trøndelagin tienhankkeeseen.


Triona on tärkeä kumppani Mestan digitalisaatiohankkeessa

Mesta AS on Norjan suurin teiden rakentamisen, käytön ja kunnossapidon urakointiyritys. Se vastaa merkittävästä osasta Norjan tieverkon toimintaa ja kunnossapitoa. Mestan asiakkaille on tärkeää varmistaa, että tiedot kirjataan oikein ja ne pysyvät tallessa. Triona on auttanut Mestaa kehittämään yrityksen päivittäisiä rutiineja, jotta tehokkuus ja toimitusvarmuus paranevat.


Euroskilt kehittää tulevaisuuden opasteratkaisuja yhteistyössä Trionan kanssa

Euroskilt on tieturvallisuuslaitteiden markkinajohtaja Norjassa sekä merkittävä toimija digitaalisten liikenneopasteiden parissa. Norjan tiehallinto Statens Vegvesen on heidän suurin asiakkaansa. Triona on yhdessä Euroskiltin kanssa kehittänyt järjestelmän, jonka avulla erilaisia digitaalisia opasteita voidaan helposti etähallita mallista ja koosta riippumatta. Lisäksi opasteita voidaan ohjata käsin hallintakaapin ohjauspaneelista.


The Coast is Clear for the Norwegian Coastal Administration

The Norwegian Coastal Administration (NCA) – Kystverket administers all coastal shipping in Norway. With Triona’s help they now have a system in place which collects all important data related to waterways, as well as a smart map function which is integrated in their existing web application.


Triona auttoi digitalisoimaan Alltransportin kuljetustietojen käsittelyn

Kuljetus- ja urakointikonserni Alltransportin kanssa Triona on tehnyt yhteistyötä jo pitkään. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä, ja se toimii myös Linköpingissä, Örebrossa, Tukholmassa ja Uppsalassa. Alltransport otti ensin käyttöön Trionan Cockpit-ratkaisun, ja päätti myöhemmin siirtyä myös uuteen TRACS Flow -järjestelmään. Ratkaisu on parantanut useita liiketoiminnan alueita erityisesti logistiikan osalta.


Triona helps Norwegian Skog-Data improve the efficiency of the country’s forest transport

Skog-Data, which can best be described as the Norwegian equivalent to the Swedish SDC, has the task of developing IT solutions which contribute to increased competitiveness for its customers in the country’s forest and transport industries. With Triona’s help Skog-Data has been able to enhance their system which supports forest transports. Among other things this has led to increased availability, better quality and shorter lead times for updating data associated with map- and road-related information.


Triona improves transport efficiency in the mining business

One of the transport sectors’ greatest challenges is the management and collection of data from all involved actors. This is not only because the correct goods need to end in the right place but also that all parties receive the correct payment. LKAB’s transports at the Kiruna mine is no exception.


Tehokkaampaa tiedonkäsittelyä Bane Norille

Ajansäästöä, parempaa luotettavuutta ja oikeat tiedot oikealle sidosryhmälle, joka kerta. Tämä on pian todellisuutta Bane NORille. Ratkaisu heidän nykyisiin haasteisiinsa on Trionan kehittämä järjestelmä rataverkon liikenteeseen liittyvien reittitietojen käsittelyyn.


Vegviseren and Vegfoto simplify the work on Norway’s roads

Vegviseren (roughly translated to route finder) and Vegfoto (roughly translated to road photo) are mobile applications developed by Triona. The systems give both the Norwegian Public Roads Administration and contractors a common platform for localizing activities and objects on the roads.


Kiinasta Ruotsin insjöniin – lavalta myymälään

Clas Ohlson kasvaa nopeasti – liiketoiminta laajenee myymälöiden avautuessa uusiin maihin ja kasvua on myös olemassa olevilla markkinoilla. Tästä syystä vuonna 2016 aloitettiin työ uusiin vaatimuksiin vastaavalla liiketoimintajärjestelmällä.


Captank-tilaussovelluksen ylläpito Trionalle

Vuoden 2016 aikana Triona otti muodollisen vastuun erityisesti polttoainetankkereiden jakeluun kehitetyn CapTank-mobiilitilaussovelluksen ylläpidosta. Sovellusta käyttävät asiakkaat ovat Hoyer, OKQ8 ja Esso Energi.


TRACS Flow makes Order Management flexible and simple

TRACS Flow makes day-to-day work more flexible and simpler for companies working in the transport and construction industries.


From paper to screen in the driver’s cab

Up-to-date documentation for drivers makes for smoother operations for Örnfrakt. With a specially designed IT tool Örnfrakt have improved their forestry transportation


Advanced system gives full control

At Stora Enso’s paper mill in Kvarnsveden in Borlänge, newspapers and magazine paper are manufactured. More specifically 2000 tons every day, distributed on as many rolls.


CockPit moves in at Triona

After many years of being a part of business system supplier IBS’s offering to the haulage industry, the Cockpit business is now a part of Triona.


From Ludvika to China in a month.

To reuse an existing solution and implement it in another part of the world is not always as easy as it sounds. But it went quickly when Triona helped ABB in China improve its item management.


Hakuarkisto

Valitse hakuarkistostamme.