Referenssit

Triona auttoi digitalisoimaan Alltransportin kuljetustietojen käsittelyn

Kuljetus- ja urakointikonserni Alltransportin kanssa Triona on tehnyt yhteistyötä jo pitkään. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Norrköpingissä, ja se toimii myös Linköpingissä, Örebrossa, Tukholmassa ja Uppsalassa. Alltransport otti ensin käyttöön Trionan Cockpit-ratkaisun, ja päätti myöhemmin siirtyä myös uuteen TRACS Flow -järjestelmään. Ratkaisu on parantanut useita liiketoiminnan alueita erityisesti logistiikan osalta.

TRACS Flow tukee kuljetus- ja rakennusteollisuuden liiketoimintaprosesseja, kuten sopimusten ja tilausten hallintaa, suunnittelua, operatiivista johtamista ja seurantaa. Järjestelmää voidaan helposti mukauttaa erilaisiin liiketoiminnan tarpeisiin ja prosesseihin. Alltransportin tapauksessa paperipohjaisten kuljetustietojen käsittely on siirtynyt täysin automatisoituun digitaaliseen järjestelmään.

TRACS Flow’n käyttöönotto Alltransportissa on mahdollistanut aiemmin käsityönä tehtyjen toimenpiteiden digitalisoinnin. Nyt kuljetustietojen käsittely korvataan digitaalisella prosessilla, joka on räätälöity Alltransportin tarpeisiin. Selkeimpiä vaikutuksia ovat tehtävien raportoinnin helpottuminen sekä laskutusprosessin nopeutuminen. Alltransport hyödyntää myös mobiiliratkaisua, joka tukee hyvin kentällä työskentelevien tehtäviä. Esimerkiksi skannaustoiminto vähentää inhimillisten virheiden riskiä.

Trionan Alltransportille toimittamaan järjestelmään on lisätty joustava verkkoportaali, joka helpottaa yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kaikki tiedot toimeksiannoista ovat saatavilla yhdestä paikasta, olivat ne sitten liikenteenohjaajan tai asiakkaan luomia. Tiedot voidaan visualisoida kartalla tai esittää perinteisissä luetteloissa ja taulukoissa, mikä luo edellytykset tehokkaalle työskentelylle. Uusien työntekijöiden perehdyttäminen on näin helpompaa ja asiakaspalvelu paranee. Ajantasaisen tietojen myötä myös virheiden riski pienenee, mikä parantaa koko prosessin työn laatua.

"Valitsimme Trionan TRACS Flow’n, jotta toteutus olisi mahdollisimman nopeaa ja kivutonta. Meillä on pitkäaikainen suhde Trionaan Cockpit-järjestelmän myötä, joten tunnemme toisemme hyvin ja tiedämme, miten pystymme yhdessä pitämään järjestelmämuutoksen kustannukset hyväksyttävällä tasolla." – Calle Gustafsson

Katse tulevaisuuteen

Järjestelmä tukee GPS-paikannusta, mikä mahdollistaa aluerajauksen (geofencing) käytön. Aluerajauksessa toimituksia voidaan seurata toimistolla tai terminaalissa, ja kun kuljetus saapuu tietylle alueelle, siitä lähetetään automaattisesti ilmoitus ennalta määrätylle vastaanottajalle.

"Työskentely Alltransportin kanssa logistiikassa ja kaukokuljetuksissa on ollut uskomattoman palkitsevaa. He ovat pitäneet riman korkealla sekä Trionalle ja tuotteellemme, mikä on ollut kehittävää. Tiedämme, minne olemme menossa." – Thomas Højsgaard, Triona


Tietoja:

Asiakas: Alltransport

Tuote: TRACS Flow

RatkaisuManuaalisen työnkulun digitalisoiva liiketoiminta- ja tilausjärjestelmä.

Avainsanat: #Kuljetustensuunnittelu, #Mobiili, #Digitalisaatio, #Kuljetustenohjaus, #Logistiikka, #Geofence, #Tilaustenkäsittely