Toimialamme

Logistiikka

Tavaroiden ja ihmisten kuljetus on yhteiskunnan keskeisiä toimintoja. Haasteena on toteuttaa kuljetukset nopealla, sujuvalla, taloudellisella ja kestävällä tavalla.

Yhteiskunnan muutokset vaikuttavat myös liikenteeseen. Tämä tuo uusia vaatimuksia joustaville järjestelmille, joita voidaan mukauttaa. Tietotekniikan avulla pystytään kehittämään kuljetustapoja, jotka ovat entistä tehokkaampia, ympäristöystävällisempiä ja luotettavampia.

Triona on jo pitkään kehittänyt järjestelmiä, jotka auttavat asiakkaita vastaamaan liikenteen haasteisiin, sekä toiminut neuvonantajana vastaamaan huomispäivän haasteisiin IT-ratkaisujen käyttöön ja liiketoiminnan sopeuttamiseen liittyvissä asioissa. Nykyään tarjoamme myös tuotteita toimialalle. Ratkaisujemme avulla organisaatiot voivat tehokkaasti suunnitella ja hallita toimeksiantojaan. He voivat myös kehittää liiketoimintaansa strategisen ja taktisen suunnittelun ja paremman seurannan avulla.

Trionalla on kokemusta ja osaamista sopimusten ja tilausten hallinnasta, etäisyyslaskennasta, poikkeamien hallinnasta, laskutuksesta/itselaskutuksesta, kaluston hallinnasta, ajoneuvojen ja kuljettajien seurannasta, kenttätuesta/mobiliteetista, kuljetusten hallinnasta, reitin suunnittelusta, suunnittelusta ja seurannasta sekä hankinnasta. Integrointi muihin järjestelmiin, kuten liiketoiminta-, vaaka- ja kunnossapitojärjestelmiin sekä alkolukon seurantaan tai ajo- ja lepoaikojen sekä lämpötilan valvontaan, on usein luonnollinen osa toimeksiantoamme.

Joitakin asiakkaitamme tällä toimialalla ovat A-train, ABT, Alltransport, BDX, Mantum, MLT, Keolis, Ragn-Sells, Transdev ja Västtrafik.


Read our cases related to Logistiikka

Thomas auttaa

Thomas auttaa ja antaa lisätietoja asiasta Ruotsissa.

Thomas Höjsgaard +46 70 556 63 93
Lähetä s-postia

Sigmund auttaa

Sigmund auttaa ja antaa lisätietoja Norjassa.

Sigmund Fredriksen +47 918 66 301
Lähetä s-postia