Triona

Yrityskulttuuri

Ihminen on keskiössä Trionan toiminnassa. Asetamme asiakkaamme, toimeksiantomme ja työntekijämme etusijalle. Tavoitteenamme on luoda yhteisiä arvoja ja pitkäkestoisia sitoumuksia.

 

Triona_Vardeord-English.png

 

Haluamme tulla tunnetuksi yrityksenä, joka tekee hyvää yhteistyötä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja jossa työskentelee kokonaisuuksille omistautuneita ja avarakatseisia työntekijöitä.

Toteutamme liikeideaamme

…luoda tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa

tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme heidän tarpeitaan. Asiakkaan tavoitteet ovat jokaisen toimeksiantomme lähtökohta

Työntekijämme

Työntekijämme luovat Trionan kulttuurin. Siksi on tärkeää, että henkilöstö viihtyy työssään ja heillä on hyvä ja tasapainoinen arki. Panostamme koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen. Työntekijöillemme tarjotaan yksilöllinen kehityssuunnitelma, johon sisältyy erilaisia kursseja ja sertifiointeja. Tuemme taitojen kehittämistä esimerkiksi sisäisillä kehityslounailla ja ”compcamps” -leireillä.

Tarjoamme palkkamallin, joka sisältää kiinteän palkan, osuuden voitosta ja kilpailukykyiset edut. Luotamme siihen, että tämä malli parantaa työntekijöidemme hyvinvointia ja tuo myös lisäarvoa asiakkaillemme.

Yhteistyö

Yrityskulttuurimme ohjaa myös Trionan sisäistä hallintoa. Työskentelemme nykyään melko hajautetusti, joten toimintamallimme kannustaa hyvään yhteistyöhön yrityksen sisällä. Arjessa työskentelemme erilaisissa ryhmissä, joiden jäsenet voivat olla useista toimistoista tai yhteistyökumppaneilta. Työskentelemme ihmiskeskeisesti ja pyrimme laadukkaaseen vuorovaikutukseen, oppimiseen ja yhteistyöhön. Vältämme sisäistä kilpailua ja tuemme muutoksiin sopeutumista.

Jatkuva kehittäminen

Kehitämme liiketoimintaamme, työvälineitä ja prosesseja jatkuvasti. Pyrimme toimimaan asiakassuhteissamme ennakoivasti ja ehdottamaan innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat virtaviivaistaa liiketoimintaansa. Toimintamme kustannustehokkuus varmistaa, että voimme edelleen olla vakaa toimittaja asiakkaillemme pitkällä aikavälillä.