Tuotteet ja palvelut

FleetControl

FleetControl sisältää useita palveluita, jotka auttavat pitämään ajoneuvokannan hallintokustannukset alhaalla. FleetControl kerää jatkuvasti tietoja ajoneuvoista ja toimittaa ne pilveen. Tietoja voidaan näyttää kuljettajalle, käsitellä yrityksessä tai käyttää muissa sovelluksissa.

FleetControl koostuu ajoneuvotietokoneesta (IoT-laite), joka toimittaa tarkkaa GPS-dataa ja lukee ajoneuvon CAN-tietoja. Lisäksi se voidaan yhdistää muihin tietolähteisiin eri laitteistorajapintojen kautta. Toimistokäyttöön on tarjolla ratkaisu, joka näyttää tarvittavat tiedot ydintoimintojen mukaan ryhmiteltyinä.

FleetControl pystyy esimerkiksi esittämään polttoaineenkulutuksen ja matkamittarin arvot, auttamaan kuljettajia ajamaan tasaisesti ja ympäristöystävällisesti sekä hallitsemaan alkolukkoa ja kaikkien ajoneuvojen kuljettajakortteja ja ajopiirtureita.

Yhdistämällä FleetControlin tiedot muihin tuotteisiin voidaan luoda uusia toimintoja. Esimerkiksi polttoainekulutustiedot voidaan syöttää Trionan TRACS Flow -ratkaisuun, jotta käytetty polttoaine voidaan yhdistää tietyn asiakkaan toimeksiantoon. FleetControlin avulla saadaan yleensä kerättyä ja toimitettua tarvittavat tiedot ajoneuvoista.

Lisätietoja

For more information about our product FleetControl, ask Lars.

Lars Ericsson +46 70 682 00 02
Lähetä s-postia