Tuotteet ja palvelut

Timber by Pinja

Timber by Pinja on kattava sahateollisuuden toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä tukee toimintaa raaka-aineiden hankinnasta toimitukseen ja laskutukseen. Se käsittelee liiketoimintaan, tuotantoon, varastointiin ja toimituksiin liittyviä tietoja.

Timber by Pinja on suomalaisen tuoteyhtiö Pinja Oy:n kehittämä. Triona on Pinjan kumppani Ruotsin ja Norjan markkinoilla, joilla myymme ja kehitämme Timber by Pinjaa sekä tuemme asiakkaitamme.

Pinjan sahojen ja puunjalostuksen liiketoimintajärjestelmä – Timber by Pinja – on moderni moduulipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu niin pienemmille kuin isommillekin sahoille. Toiminnallisesti Timber by Pinja on todennäköisesti markkinoiden edistynein toiminnanohjausjärjestelmä nykyään. Siinä on esimerkiksi tehokkaita toimintoja tuotannon tulosten ja kannattavuuden ennustamiseen sekä optimointiin kysynnän mukaan.

Triona tarjoaa Timber by Pinjan SaaS-ratkaisuna (Software as a Service), mikä tarkoittaa, että palvelu tarjotaan kiinteällä kuukausimaksulla sisältäen tuen ja tuotteen jatkokehityksen. Asiakkaille tämä tarkoittaa sitä, että he saavat täyden hallinnan järjestelmän kustannuksista.

Trionalla on pitkä kokemus sahateollisuudesta. Ennen kuin aloitimme yhteistyön Timber by Pinjan kanssa, meillä oli oma toiminnanohjausjärjestelmä KLAR, joka on edelleen useiden asiakkaiden käytössä. Yhteistyössä Pinjan kanssa voimme tarjota uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmiä. Metsäteollisuuden ja järjestelmäkehityksen osaamisellamme voimme auttaa Pinjaa järjestelmän tulevassa jatkokehityksessä erityisesti ruotsalaisten asiakkaiden tarpeisiin liittyen.

Lisätietoja

Lisätietoja Timber by Pinja -tuotteestamme saat Jensiltä.

Jens Werner +46 70 248 07 43
Lähetä s-postia