Työpaikat

projektipäällikkö

Etsimme kasvavaan Helsingin tiimiimme projektipäällikköä.

Oletko projektinhallinnan jämerä tervaskanto? Vai kenties kissamaisen ketterä, mutta säntillinen projektinhallinnan sankari? Voit olla sertifioitu osaaja (IPMA, Scrum Master tai vastaava) tai kokemuksen kautta kannuksesi kerännyt.

Mitä toivomme sinulta

Olet hyvä kommunikoimaan sekä asiakkaan että koko tiimin kanssa, ja pyrit saamaan koko tiimistä parhaan irti, mikä edesauttaa projektien vientiä maaliin sekä asiakkaiden liiketoiminnallisten hyötyjen toteuttamista. Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus sovelluskehitysprojektien johtamisesta ja koet ketterän kehityksen itsestäänselvyytenä.

Sinulla on kenties kokemusta projekteista ja työskentelystä liikenneinfran, logistiikan ja metsäteollisuuden parissa sekä olet vieläpä kiinnostunut kyseisistä toimialoista – otamme sinut mielellämme mukaan Trionan kasvavaan liiketoimintaan Suomessa!

Mitä tarjoamme sinulle

Projektipäällikkönä Trionassa johdat mielenkiintoisia kehitysprojekteja, jotka voivat liittyä joko Trionan kasvavaan tuotekehitykseen tai asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittämiseen. Työskentelet yhdessä osaavan tiimin kanssa ja johdat tiimiä projektin kaikissa vaiheissa asiakkaan vaatimusten ja odotusten kartoituksesta aina käyttöönottoon saakka. Pidämme kiinnostusta vaatimustenhallintaan ja testivetoiseen kehittämiseen erittäin myönteisenä. Olemme joustava ja yhteistyöhenkinen organisaatio, joten työpäivämme ovat kehittäviä, monipuolisia – ja etenkin mukavia!

Ihmiset ovat Trionassa avainasemassa – yhteistyö ja aktiivinen osaamisen ja tiedon jakaminen mahdollistavat menestyksemme. Osaavat sekä positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavat trionalaiset kehittävät niin meitä yrityksenä kuin meidän asiakkaitammekin. Siksi etsimme jatkuvasti uusia keinoja ylläpitää ja parantaa heidän hyvinvointiaan.

Triona toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhteistyö eri maiden ja toimistojen välillä on luonnollinen osa toimintaamme. Haemme tähän tehtävään suomea ja englantia puhuvia henkilöitä. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Lähetä hakemuksesi tästä.