Uusi versio TRACS Flow -järjestelmästä

18 June 2019

Uusi versio julkaistiin TRACS Flow -järjestelmästä viime viikolla. Seuraavien versioiden on suunniteltu ilmestyvän helmikuussa ja toukokuussa 2020.

Uusi versio (2.10) sisältää joukon parannuksia ja korjauksia toimistosovellukseen, mobiiliratkaisuun ja verkkoportaaliin. Suurin uutinen on, että TRACS Flow’n talousosio on saatu valmiiksi, mikä on merkittävä lisä TRAC's Flow -järjestelmän tarjoamalle operatiiviseen tukeen. Tämän luonnollisena seurauksena toimittajien ja kuljettajien verkkoportaalia on myös laajennettu.

Talousosio sisältää toimintoja, jotka tukevat laskutusta ja itselaskutusta. Tämä tarkoittaa sitä, että laskujen ja itselaskutuksen, mukaan lukien tositteiden, luomisen edellyttämät tiedot voidaan käsitellä suoraan Tracs Flow -järjestelmässä. On myös mahdollista hallinnoida vähennyksiä, jotka vähennetään itselaskutuksesta. Kyselylomakkeet tarjoavat tietoja myös menneistä sekä alustavasti myös tulevista laskutustapahtumista. Kuljetuspäälliköiden työn sekä talousjärjestelmien kirjanpidon helpottamiseksi on myös kirjanpitoasiakirjojen ja dimensioiden käsittelyä koskevia määräyksiä.

Verkkoportaalissa toimittajien ja kuljetusyritysten käyttämää osaa on kehitetty tarjoamaan lisätietoja ja parempaa itsepalvelua koskien korvauksiin ja vähennyksiin liittyviä tietoja. Tämä tekee digitalisaation mahdolliseksi myös tällä osa-alueella.

Ilmoituspalvelua on laajennettu sähköposti-ilmoituksella sertifikaatin tai sopimuksen voimassaolon päättymisestä. Lisäksi tilausmuutosten ilmoittamistoimintoa on kehitetty ja uusia toimintoja aiotaan entisestään lisätä tulevissa versioissa.

Kaiken kaikkiaan tuotteen kehitysaste on noussut merkittävästi viimeisen kuuden kuukauden aikana ja tämä jatkuu samalla tasolla vuoden 2020 aikana, jolloin pääteemoja ovat logistiikan lisätuki yhteisten kuljetusreittien, pakettien käsittelyn, imuauton tehtävien ja BEAstin kattavamman tuen muodossa.

Lue lisää TRACS Flow’sta ja muista tuotteistamme, jotka helpottavat logistiikan ja kuljetuksen yrittäjiä ja heidän työtään:

TRACS Flow

Triona Distance Calculation Service