Uusi versio TNE:stä

12 October 2020

Syyskuun puolivälissä julkaistiin TNE:n versio 3.7, jossa tarjoamme nyt myös mahdollisuutta käyttää TNE:tä pilvipalveluna. Lisäksi tässä versiossa on mm. parannettu tukea omaisuudenhallinnalle (AIM) ja tietojen synkronoinnille paikallisissa tietokantaympäristöissä.

TNE-tuotteessa on nyt tehokas, paranneltu tuki kohteiden (laitteiden) tietojen tuontiin ja hallintaan infrastruktuurin asennuksissa, mikä mahdollistaa omaisuustietojen (AIM) tehokkaan hallinnan.

Uudessa versiossa on myös kehitetty toiminnallisuutta ja paranneltu käyttöliittymien suorituskykyä monilta osin. Myös erityyppisten käsittelytoimenpiteiden joustavaa konfigurointia ja ajastamista on kehitetty.

Organisaatioiden välistä tietojenvaihtoa OpenTNF:n avulla on sujuvoitettu. Ratkaisua käytetään tehostamaan tiedonvaihtoa Ruotsin Maanmittauslaitoksen ja Väyläviraston välillä.

Lisäksi TNE:tä on nyt mahdollista käyttää pilvipalveluna, mikä tarkoittaa sitä, ettei asiakkaan tarvitse rakentaa omaa tuotantoympäristöään TNE:tä varten. Samassa yhteydessä olemme myös tehneet parannuksia palveluumme päivitysten synkronointiin paikallisiin tietokantaympäristöihin, mikä mahdollistaa TNE:n käytön pilvipalveluna ja yhdistämisen paikallisiin hajautettuihin liiketoiminnan ratkaisuihin. Tämä mahdollistaa mm. TNE:n lisääntynyt käyttö kunnissa ja ns. “edge computing” -laskennassa.

Lue lisää